En vinnarbild

Just nu sitter jag på Scandic Hotell i Malmö och har ätit en god frukost efter att ha sovit som en stock hela natten. Det tar på krafterna att vara på workshop. Helgen har varit helt fantastisk och jag har lärt mig massor. Det blir en rapport om helgen när jag är tillbaka i Kiel men tills dess kan jag varmt rekommendera Patrik Larsson om ni är sugna på att gå på fotokurs eller workshop. Med sig på kursen hade han också Peter Nilsson som assistent. Dessa två grabbar gjorde tillsammans ett otroligt bra jobb och vi var alla supernöjda. Oavsett nivå så lär man sig massor.

Så jag återkommer med några av mina bilder från helgen senare. Nu ska jag visa min bild som jag i torsdags vann en delfinal i Afro-Caribbeans fototävling med. Ni på facebook har redan sett den till leda antar jag, men tusen tack för alla gratulationer, de värmer. Det är liten tävling och det var bara en delfinal. Men det hindrar inte lilla mig från att bli riktigt glad när jag fick veta det när jag satt på båten på min väg mot Sverige i torsdag. Priset var ett presentkort på 1000 kr på Japan photo och Cathinka på resebyrån var gullig som gjorde sig det extra besväret med att ordna så att jag kunde passa på att utnyttja presentkortet här i Malmö istället för att de skulle skicka det till Tyskland och att jag sen skulle behöva vänta med att handla tills nästa gång jag kom till en Svensk storstad.

Bilden är i mitt tycke inte den bästa av alla de bilder jag tog i Namibia och efter helgens workshop så ser jag lite annorlunda på den än jag gjorde förut. Men visst är det en cool bild. Det ser ju ut som min sista stund är kommen och att jag i nästa ögonblick ska ha en gepard över mig. Men det inte betraktarna vet är att jag är ju vrålsnabb, så jag känner mig ganska lugn där jag står bara några meter ifrån vilddjuret :)

Nu väntar jag med spänning tills januari och hoppas på att det inte skickas in så många fler bidrag till tävlingen :)

Nu ska jag ut på stan lite och eventuellt gå in i någon affär som inte är någon elektronikaffär. Det är mitt mål i varje fall, får se om jag lyckas. Det brukar ju sluta med att jag i varje fall går in i någon affär med målsättningen att hitta några klädesplagg som jag skulle vilja köpa. Men det slutar oftast med att jag står med grejerna i handen och sen bestämmer mig för att jag inte orkar att prova och hänger då tillbaka allt och går tomhänt därifrån. Undantaget är sportaffärer. Där händer det faktiskt att jag kommer ut med en påse ibland. Nåja, vi får se hur det går idag. Vem vet, det är kanske idag det händer.

Ha det gott och ta väl hand om varandra.

Kram / Marie

  • september 9, 2013 - 10:44 f m
  • september 9, 2013 - 11:45 f m

    Ann-Marie Steinmann - Hej Marie!
    Den är ju helt underbar och stort grattis till dig för den fina placeringen! Tur att du är så snabb :)!!
    Ja, visst lärde vi oss massor på helgens workshop och det var kul att lära känna dig!
    Ha det gott!
    Ann-MarieReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*