Söndagsjobb, Africa Mercy del del 11

Idag var det jobbdag igen. Jag jobbade mest i diskrummet och det tycker jag är toppen. Visserligen är det lite slitsam men man har något att göra hela tiden och tiden rusar fram. Jag gillar inte när det är massa dötid och man står och tittar på klockan för man tycker det går så långsamt. Så diskrummet är perfekt för mig. 

Storstädning i diskavdelningen. Efter detta moment kom högtryckssprutan fram. Då lämnade jag rummet och gick ut och sopade i matsalen istället.

Efter frukostpasset så var jag väldigt trött (sovtrött) eftersom jag inte sov så många timmar i natt. Så jag fick kämpa för att hålla mig vaken. La mig en kvart vid poolen, sen fick det räcka, ville ju inte gärna bränna mig. Sen levererade jag lite klippkort, köpte lite kaffe på Starbucks. Ja, det finns ett Starbuckskafé här på fartyget. Det beror på att Starbucks skänker allt kaffe som dricks här på fartyget. Väldigt generöst. Tittade lite på patienterna som var ute på däck och käkade lite lunch och läste lite. Trodde aldrig klockan skulle bli fyra så jag kunde gå tillbaka till matsalen och jobba. Hade det varit en halvtimma senare hade jag nog inte lyckats hålla mig vaken. Och skulle jag sovit på dagen hade det ju varit helt kört i natt. Men nu hoppas jag att jag kan sova lite bättre inatt. 

Imorgon är jag ledig. Men man får ändå gå upp vid sju annars så hinner man inte få någon frukost innan köket stänger. Annars har jag inga planer för morgondagen. Får se vad som händer.

Nu ska vi snart träffas ett gäng svenskar och norrmän ( heter det så även om det är kvinnor med? ) en liten stund innan det är dags att sova. 

Ha det gott och ta väl hand om varandra. 

Kram / Marie 

  • januari 13, 2020 - 11:33 f m

    Anne - Fint å lese dine rapporter. I Norge sier vi «nordmenn» om begge kjønn. Men har hørt at man sier «norskar» her i Sverige.ReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*