En snabbrapport

Här kommer en liten snabbrapport om läget innan jag ska ge mig ut i regnet.

I går, tisdag var farbror Doktorn här hemma och gav mig en ny spruta i armbågen. Denna gång med något annat innehåll. Troligtvis blir det en ny spruta nästa tisdag. Den mest akuta smärtan har lagt sig. Nu kan jag äta yoghurt med höger hand igen. Han gav mig också en remiss till en sjukgymnst som ska köra en sorts ismassage på min armbåge. Han skickade mig till en erfaren herre som har hand om spelarna i THW, handbollsklubben här i stan. Så då ska jag väl vara i goda händer får jag hoppas.

Vad det gäller katten kan man verkligen undra vad som hände där ute den där gången hon skadade sig.  Hon är verkligen livrädd för att gå ut. Hon vill gå ut, hon står vid dörren och krafsar, men när man öppnar och ger henne möjligheten så ångrar hon sig. De gånger jag har burit ner henne för trappan har hon kämpat emot för att få slippa. Har jag ställt ut henne på gården går hon genast in igen. Någon enstaka gång har hon sniffat lite i luften inna hon rusat in genom dörren igen. Väl på rätt sida om dörren kan hon stå och titta ut en stund. Det är så synd tycker jag. Hon skulle må bra av att vara ute lite mer.

Räknas det här som att vara ute?

Detta då? Är du nöjd nu? Kan jag gå in igen nu?

Igår var jag nere och tittade på när mina tennisvänner tränade. Meningen var att jag skulle vara med. Men så blev det alltså inte. Jag fick nöja mig med att se dem slita och samtidigt passa på att fotografera dem.

Tysk-Australienska Angela.

Annike och Britta.

Svenska tennistränaren Patrik.

På eftermiddagen stack jag tillbaka till tennisen för att titta när Lindas Vincent tränade och passade förstås på att dricka kaffe tillsammans med Linda och de övriga föräldrarna. Idag har tränare Patrik varit här och ätit frukost och nu ska jag strax iväg till min tenniskompis Britta på lite födelsedagskaffe. Ni hör va? Vad skulle jag gjort om jag inte hade kommit igång med tennisen. Det mesta här i Kiel kretsar ju runt den :)

Nej, nu måste jag göra klart kakan jag tänkt ta med mig.

Ha det gott och ta hand om varandra.

Kram /Marie

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*