Sparkasse Arena

Här kommer en liten snutt i ett försök att visa stämningen som var i Sparkasse Arena när THW Kiel vann över Zagreb och tog sig vidare till Final Four i Champions League. Det är inte tänkt att visa något av matchen alltså :) Det är filmat med min lilla fickkamera så kvalitén är inte så hög, men förhoppningsvis får man lite känsla för stämningen. Två dagar senare spelade de seriematch i samma arena och då var stämningen ännu högre då de säkrade ligasegern i och med den segern. Men då fick vi nöja oss med att följa matchen från tv-soffan.

Tennisträningen igår gick hyffsat. Men i slutet av den andra timmen så kändes det ganska mycket i armen. I dag känns det lite bättre så jag hoppas på det ska gå att spela i morgon. Vi åker iväg med endast fyra spelare så det blir både singel och dubbelmatch för alla spelarna. Fasar lite för hur det ska gå.

Nu ska jag snart möta upp Pär som är iväg och jobbar. Vi ska ta en lunch tillsammans. Sen ska jag kolla på när damer 30 (lag 1) spelar hemmamatch. Sen i kväll ska vi träffa min gamla klasskompis Sabina och hennes tyska sambo. Det ska bli himla trevligt att se henne igen.

Lillpisen återhämtar sig ganska bra tycker jag. Hon håller sig fortfarande ganska mycket i stillhet. Men när hon väl är uppe och går så förflyttar hon sig mycket lättare än vad hon gjorde igår. i morse kom hon till och med och väckte mig på vanligt sätt, genom att stå och stampa och spinna på min kudde. När jag väl var vaken så la hon sig på kudden och fortsatte att spinna. Lite svårt att somna om när man har en motor på huvudkudden :)

Lägger in ytterligare två bilder från Istanbul. i hela stan såg man massor av katter. De verkade vara vildkatter, men de såg ganska välmående ut. På många trappor såg man kattmat utlagt, så det gick nog ingen större nöd på dem. och en del katter hade ju verkligen valt det rätta stället att uppehålla sig på. Nämligen vid de alla fiskerestaurangerna i hamnen.

Ha en go helg och ta hand om varandra.

Kram /Marie

  • maj 5, 2012 - 2:19 e m

    Elisabeth i Beijing - Kan tyvärr inte se den lilla filmsnutten! Men det är ok, haha!
    Gläder mig att både Lillpisen och hennes matte är på bättringsvägen.
    Nu är det soligt & varmt i Bejan så det räcker och blir över! Härligt! Fast kanske lite för varmt i min smak. Tur att det finns luftkonditionering!
    Trevlig helg!
    Beijingkramizar från
    ElisabethReplyCancel

  • maj 5, 2012 - 3:59 e m

    Ewa - Skont att kissen verkar ma battre! Minns nar var kisse varit i slagsmal (ofta) och fatt stryk (ofta)och kom vacklande hem – fy! Och vi som hela tiden forsokte lara honom att: ”vand om och SPRING hem”. Men det gick aldrig in….
    Kram EwaReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*