En regnig söndag i Kiel

Regn, regn och regn. I stort sett hela dagen har det regnat här. Precis som de flesta dagar den här veckan. I Texas skulle de nog bli glada över att få lite av allt det regn vi fått här den senaste veckan för där behövs det. Men här behövs sannerligen inget mer regn på ett bra tag. Får hoppas att den kommande veckan bjuder på lite bättre väder så att man kan ge sig ut och cykla lite.
Vi har således mest hållit oss inne idag och därmed fått en del gjort. Nu är delar av lägenheten i ganska god ordning. Kanske det blir några bilder i morgon, men jag lovar inget.

Desto mer man rör sig runt här i Kiel desto nöjdare blir jag över att vi valde en lägenhet med tillhörande parkering. Parkeringsplatser är en bristvara här och de flest lägenheter vi tittade på hade inga tillhörande parkeringar. Det hade blivit till att åka gata upp och gata ner varje gång man kom hem med bilen för att bli av med den. Många här löser problemet tillfälligt genom att helt enkelt ställa bilen i högerfilen medan de t.ex går in och handlar. Det gäller att se upp när man kör i högerfilen för helt plötsligt så står där en parkerad bil.

20110814-112047.jpg

I morgon kör jag Fredrik till Flensburg för att han ska hoppa på tåget där. Det är ca 9 mil till Flensburg och vi hoppas förstås på att klara oss ifrån bilköer. Två byten senare så ska Fredrik framåt kvällen hoppa av i Laholm där han sover över hos Sussanne och Patrik. På tisdag kväll är det meningen att han ska flytta in i lägenheten. Det kommer att bli tomt här i lägenheten utan honom förstås.

Nu ska jag titta färdigt på Real Madrid-Barcelona och sedan krypa ner i sängen och förhoppningsvis sova gott.

Godnatt på er, ha det gott och ta hand om varandra.

Kram /Marie

  • augusti 15, 2011 - 11:15 f m

    Elisabeth i Åhus - Jag vill bara önska dig en regnfri fin måndag! Här i Åhus har det inte regnat idag och hoppas vi slipper det nu framöver, nu vill jag bara ha sooool! Ikväll ska jag däremot bli blöt då jag och Maria, vår dotter, ska ha ”poolparty”, haha! Åhuskramizar från ElisabethReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*