Glasstorsdag, Africa Mercy del 8

Igår kväll gick jag upp på däck en stund innan torsdagsmötet och möttes av en fin fullmåne. Såklart lite mycket begärt att man ska få någon vettig bild med hjälp av telefonen. Men det var den jag hade till hands just då så det fick bli ett försök. Får se om jag har tid och ork ikväll för att försöka fånga den bättre. 

Fullmånen lyser över Africa Mercy.

Igår var det som sagt torsdag. Men torsdag är inte bara en vanlig torsdag här på skeppet fick jag lära mig utan här på skeppet är det Glasstorsdag. Så direkt efter mötet gick alla till kafét för att äta glass och tjattra lite. Så gjorde även jag, men så fort jag ätit upp glassen så gick jag till min hytt och la mig. Fredagen är ju jobbdag för mig dennna vecka så då är det uppstigning kl 5. Hade en dålig natt, men fick nog ett par timmars slummer i varje fall innan det var dags att stiga upp. 

Nu är morgonpasset avklarat och vi får en liten paus tills det är dags att förbereda för lunchen. Det känns nästan som man jobbat tre dagar när kvällen kommer. 

Sen fick jag också lära mig att det minsann inte var fredag idag utan våffelfredag och Crazyfredag. Finns tydligen inga vanliga veckodagar här :) 

Nu ska jag gå ner och se om jag blir sugen på en våffla innan jag börjar jobba igen. 

Ha det gott och ta väl hand om varandra. 

/Kram

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*