Fotografering av mina medarbetare, Africa Mercy del 9

Idag har det varit en hel arbetsdag uppdelat på tre pass. Som jag skrev förut så känns det som man gjort tre arbetsdagar när man slutar på kvällen. Men det är ett riktigt härligt gäng jag jobbar med så det är riktigt roligt och tiden går fort. 

Idag hade jag kameran med mig på jobbet då det var några som började prata om att de inte fått några bilder tagna på sig när fotografen var där. Så jag erbjöd mig att fotografera lite. Det var en liten utmaning med både ljus och utrymme men resultatet blev ganska bra och de var nöjda. Jag har frågat om jag får publicera bilderna och det var inga problem. Så här kommer några av mina arbetskamrater. Tyvärr har jag inte lärt mig namnen än så det får jag komplettera med en annan gång. 

Detta är Martha från Kamerun. Hon är team ledare.

Stanley från Sverige

Martha

Fisherman

Marieke från Belgien. Hon är en rigtig Duracellkanin. Full fart hela tiden och skrattar och ler för jämnan.

Jenn från USA. Vad hennes titel är vet jag inte, men hon är en högre chef än Martha i varje fall.

 

Efter att jag duschat och bytt om ikväll kom jag på att jag ju skulle ut och försöka fånga fullmånen. Tyvärr var det lite försent när jag kom på det. Månen hade hunnit lite väl högt upp. Men eftersom jag nu tagit några bilder så kan jag ju ägga ut dem. 

Nu är det läggdags. Men frukosten är en timma senare på helgen så imorgon får jag sovmorgon till klockan 6 och det serveras ingen lunch så det blir en lång rast mitt på dagen. Får se om jag bestämmer mig för att hänga på ett gäng som ska åka ut till en ö eller om jag känner att det är bättre att ta det lugnt. 

Ha det gott och ta väl hand om varandra. 

Kram /Marie 

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*