Bilder från YWAM, Africa Mercy del 7

Bilderna från aktiviteterna med barnen på Teen Bi blev tillgängliga redan idag. Det var snabbt jobbat.

Så här kommer lite bilder. Håll till godo. 

Det var mycket sång och rörelser

Tolken/chauffören spelade med hjälp av barnen upp en bibeltext. Jag förstod ingenting, bara att vattnet blev till vin. Men barnen förstod i varje fall och kunde redovisa för handlingen efteråt.

Vin/vattenkaraff tillverkas

Nöjda och glada grabbar.

Mötet med läkaren idag gick bra och jag fick mina malariatabletter. Det var bra. 

I eftermiddag har jag varit en stund i rehabtältet och tittat på när de tränat små barn. Intressant att se hur de går tillväga för att få barnen till att göra vad de vill att de ska göra. En del barn gör precis som man säger till dem och jobbar hårt, andra försöker bara göra det som är roligt och tar genvägar. Precis som hemma i Sverige alltså. Underbara ungar och underbar personal. Så roligt att se. Sen gick jag in i ögontältet, där var det vuxenundersökning idag. En del maskiner som inte fanns där igår när barnen var där hade tillkommit. Nästa vecka börjar de med operationerna. Jag hoppas jag har möjlighet att få vara med och se när de tar bort täckningen för ögat på de nyopererade vid tillfälle. 

Nu börjar det kännas i magen igen. Tur att det snart är matdags :) Men innan dess hinner jag jobba lite (mina vanliga arbetsuppgifter hemifrån). Det blir bra. 

Imorgon blir det jobb i matsalen igen. Då blir det en lång dag. 5,30- 19.00 med ett par lite längre break mellan måltiderna. 

Ha det gott och ta väl hand om varandra.

Kram / Marie 

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*