Marstrandsbesök med min norska Instagramvän

För några veckor seden kom Arnhild och hennes man Per till Sverige för en minisemester. Arnhild bor i Ålesund i Norge och jag har lärt känna henne genom Instagram. Arnhild och en annan Instagramdam tog mig och Pär på en fantastisk tur i bergen vid Geiranger förra sommaren. Det är verkligen häftigt det här med Istagram. Jag har fått bekanta från Norge, Australien, och Kanada bl.a. Och även fått sålt en bild till en följare i Kanada.

Nu kom alltså Arnhild och Per till Marstrand och de vile gärna träffas. Så jag körde ut till Marstrand och efter tips från Patrik så tog vi den svarta promenadstigen på Koön. Det blev en trevlig och lagom promenad med min värkande fot.

_MG_5153 _MG_5154 _MG_5161

_MG_5162

Här uppe satt ett par och åt sill och potatis i blåsten.

_MG_5165

_MG_5167

De hade verkligen gjort ett bra arbete med att skapa ett promenadstråk.

_MG_5174

_MG_5178

Ett häftigt ställe att bo på.

_MG_5180

Vi gick en guidad tur på Marstrands fästing. Vi hade turen att få en väldigt bra guide och det var riktigt riktigt bra.

_MG_5183 _MG_5184

_MG_5186

Arnhild och hennes Per.

_MG_5187

Tyvärr blev tiden lite knapp på slutet då jag hade en tennismatch att spela i Göteborg. Men det var verkligen trevligt att träffa Arnhild igen och väldigt trevligt att träffa hennes supertrevliga Per. Vi får se till att träffas om ett år igen.

Jag hann i tid till min tennismatch trots långa bilköer. Det var en match i tjejstegen. Den är ganska nystartad och placeringarna blev nog inte helt rätt när listan skulle sättas från början. Jag blev av någon anledning placerad etta och denna gång skulle jag möta den tjej som var placerad tvåa. Det blev ingen match att prata om då den tjejen var helt felplacerad och borde ligga i botten på listan. Jag har nu spelat tre matcher och vunnit alla tre. Men jag är säker på att det finns tjejer som ligger längre ner på listan som egentligen skulle ligga före mig, så så småningom kommer vi nog alla hamna lite mer där vi hör hemma.  Stegen är en riktig rolig grej då man får chans att spela lite mer matcher och får chansen att träffa lite nya ansikten i tennis. Han som har hand om dam och herr stegen tyckte att jag skulle ställa upp i herrstegen också. Men det får allt vänta tills min fot mår bättre.

Nu ska vi ut och plocka smultron.

Ha det gott och ta väl hand om varandra.

Kram/ Marie

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*