Fortsättning på del 3, Island

Nu har jag , Pär och Pisen slagit oss till ro i Svarttjärn. Det brinner i både köksspisen och i kaminen i vardagsrummet. Matbrödet står på jäsning och vi njuter av utsikten från soffan.

IMG_0122

Min debut i Göteborgstennisen gick inte så bra resultatmässigt. Men spelet var väl ok, motståndarna var bättre helt enkelt. Men det var väldigt kul att få känna på lite matchnerv igen.

Tillbaka till Island. Vi kom alltså fram till vårt boende till slut och blev väldigt glatt överraskade när vi gick in i byggnaden. Det visade sig vara ett riktigt mysigt ställe. Personalen var väl inte den mest erfarna kanske men det var mest bara charmigt. Tyvärr har jag inga foton från insidan, ni får helt enkelt tro på mina ord.

Innan det var dags för middag så gick vi en sväng bort till ett vattenfall som låg bakom hotellet.

_MG_5122

_MG_5149

_MG_5199

_MG_5160

Erika hittade massor av blåbär och fastnade i blåbärsriset en bra stund.

_MG_5167

Här ser man vårt boende. Inte så många störande grannhus precis.

_MG_5182

Vårt boende såg inte så attraktivt ut på utsidan.

Efter en god middag serverad av en förvirrad kinesisk tjej som var placerad på detta ställe i sin utbildning så väntade vi på att solen skulle gå ner. Det tog en stund :) När det till slut var dags så tog vi bilen och körde till det ställe där vägen svängde norrut så att vi skulle ha utsikt ut mot havet åt väster. Det är häftigt att stå och vänta på att solen går ner och se hur ljuset ändras för varje minut.

_MG_5228 _MG_5244

_MG_5256

_MG_5211

_MG_5264

_MG_5270

_MG_5238

En kombination av siluett- och hoppbild är ju populärt, så jag var tvungen att testa jag också :)

_MG_5248

Far och dotter ser den sista strimman av sol försvinna ner under horisonten. Dags att åka tillbaka till hotellet och sova.

Ha det gott och ta väl hand om varandra.

Kram / Marie

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*