Stena Line till Göteborg

På kvällen på lördagen packade vi bilen full med väskor, kattlåda, katt och Vincent 8 år och körde ombord på Stenafärjan med destination Göteborg. Vincent är Lindas son och han skulle besöka sin morfar i Småland en vecka och vi hade fått det ärofyllda uppdraget att överlämna honom till morfar i Göteborg. Det var trevligt att ha sällskap av en 8-åring. Det var ett tag sedan. Första gången jag åkte Stena från Göteborg till Kiel var 1999, då var Erika 9 år och Fredrik 7 år och vi var på väg till Geneve för att börja vårt utlandsäventyr som vi nog trodde bara skulle vara ett par år. Hittills har det pågått i 14 år. Tänk vad tiden går.

På vår väg ut från Kiel genom Kieler förde så fick vi tillfälle att se Kieler Woche från en annan vinkel än vanligt.

Pisen intog som vanligt sin plats under täcket så fort vi kom in i hytten. Där låg hon hela tiden då vi inte var i hytten. När vi gjorde henne sällskap så kunde hon tänka sig att komma fram och kika runt i hytten.

Väl i Göteborg så lämnade vi över Vincent till morfar och åkte till stationen för att hämta upp Fredrik som skulle vara i Svarttjärn fram tills hans uppdrag som chaufför vi Dam-Em i Halmstad började.

Tidigt på eftermiddagen kom vi fram till Ulvåsa. Härligt! Det var som vanligt så fint att sitta och titta ut mot Svärdlång. Dock var gräset väldigt högt. Dags att ta fram röjsågarna.

Ha det gott och ta väl hand om varandra.

Kram /Marie

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*