Namibia dag 4 del 2, NamibRand Nature Reservat, Wolwedans dunes Lodge

Det tog en liten stund att åka från flygfältet till vår lodge eftersom vi såg så många djur på vägen. Djuren var av samma sort som de vi sett i Etosha, men omgivningarna var så mycket vackrare så det var svårt att motstå frestelsen att försöka fånga det vackra på bild. Men hur jag än försöker så har jag svårt att återge hur det verkligen var. Ibland får man helt enkelt bara minnas det vackra utan bilder.  Här kommer dock några av de försök jag gjorde.

Hoppsan, när man inte är van att hantera två kameror och fyra objektiv samtidigt blir det lätt lite fel objektiv på fel kamera ibland.

Till slut kom vi fram till vårt boende för natten. Ännu ett ställe man inte trodde var sant när man såg det. Wow, vilket ställe. Vackra omgivningar, mysig inredning och superproffsig personal.

Vi kördes ända fram till entrén och där väntade personalen med en uppfriskande välkomstdrink.

Ingen tid fanns för att kolla in våra rum för natten utan vi drog genast iväg igen för att fånga kvällsljuset.

Efter en stunds bilresa på en smal sandväg så stannade vi och alla klev ut för att fotografera eller bara för att ta in allt det vackra vi såg. Jag gick upp på en kulle mot solnedgången och var ganska ouppmärksam om vad som hände bakom mig. Gissa om jag blev förvånad när jag till slut vände mig om och det plötsligt stod ett bord uppdukat med te och kakor. Inte riktigt vad man hade förväntat sig precis.

Martin lyckades fånga mig där jag stod i backen och var totalt omedveten om min omgivning. FOTO: Martin Agfors

Jag lyckades även fånga Martin när han kom upp på min kulle :)

När det blivit lite väl mörkt för att fotografera så vände vi tillbaka till lodgen för att duscha, äta och ha bildvisning.

Innan det var dags att gå och lägga sig så skulle vi ut och försöka oss på att fotografera den otroligt vackra natthimlen som var helt fylld av stjärnor. Resultatet blev inte riktigt det som jag hoppats på men det gav i varje fall mersmak, så kanske jag gör ett nytt försök en annan gång att fånga en natthimmel på bild.

Efter ytterligare en lång, intensiv och händelserik dag så var det till slut dags att gå och lägga sig. Även denna kväll satte jag klockan på 5.00 för att då gå upp och öppna upp mina väggar. Jag såg redan fram emot att vakna tidigt nästa morgon.

Tyvärr lyckades jag inte fånga mitt rum för natten på bild särskilt väl. Men jag lovar, det var väldigt fint.

Här ser ni en av detaljerna. Duschdraperiet ihopbundet med en bit snöre. Så hade de gjort med alla handdukar och till och med toarullen :)

Vill ni se lite bättre bilder på mitt boende kolla in Wolwedans hemsida.

Ha det gott och ta hand om varandra.

Kram /Marie

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*