Ispromenad

Eftersom jag är ganska dålig på att blogga ofta så känns mina inlägg lite inaktuella när jag skriver dem. Men det tänker jag ju inte på när jag går tillbaka om två år och läser min digitala dagbok, så jag tycker att det är bättre att de kommer in lite sent än inte alls. Så här kommer ett inlägg med massa bilder från en promenad jag gjorde i solen den 12 mars.

Ja, efter några dagars uselt väder med hårda iskalla vindar så kom äntligen en dag med fint väder. Jag passade på att ta mig en promenad och tog kameran med mig.

Givetvis gick jag igenom vår lilla skogspark.

Och på tal om att Kiel är vackert eller inte så är här ytterligare ett exempel på att Kiel är vackert om man begränsar sitt seende en aning. Visst ser det trevligt ut med vattnet som man anar på andra sidan parken?

Men det första man ser på andra sidan Förde när man kommer ner till vattnet är detta. Inte fullt lika vackert längre. Men då gäller det att inte titta mot andra sidan och bara koncentrera sig på den fina sidan.

Där pågick renovering av ett av våra favoritställen, Seebar. Tänk när man kan gå ner dit en go sommarkväll och bara mysa.

Jag är väldigt förtjust i istappar av alla de slag. Och eftersom det hade blåst hårda iskalla vindar i ett par dagar så fanns det en del istappar att fotografera. Jag gissar att det funnits ändå fler om jag varit nere tidigare och fotat. Men hur som helst, här kommer ett gäng isbilder.

Ner i det mörka.

Ser ni elefanten?

Man ser åt vilket håll vinden legat på.

Tydligen hade mat och sovklockan ringt för dessa två.

Denna filur är nog saknad av någon nu.

Jag förstår inte varför vissa envisas med att springa barbent i minusgrader. Är man extra tuff om man gör det eller? Eller i och för sig så bränner man ju fler kalorier om det är kallt. Men det kan inte vara nyttigt för kroppen.

Som vanligt är uteserveringarna välbesökta så fort det är sol. Det spelar ingen roll om det är minusgrader.

Några soldyrkare passar på att njuta.

Med ett stopp inne i T-mobileaffären och ett stopp på Starbucks så blev min promenad lite drygt tre timmar lång. Eftersom solen försvunnit när jag var på väg hem så blev det en ganska kylig tillbakagång. Men mycket frisk luft har man fått :) Och frisk luft var exakt vad jag behövde efter att ha haft en av mina sämre nätter med bara 1 1/2 timmars sömn. Kan säga att min tennislektion denna morgon inte tillhörde någon av mina bästa. Huvudet orkade inte riktigt med att prata med benen, så de rörde sig inte riktigt som de borde. Jag var så frustrerad över hur dåligt det gick så jag ställde in min onsdagsträning. Men cardion på torsdagen gick bättre som tur var, så mycket sämre kunde det inte gå iallafall.

I morse när jag låg i sängen och läste twitter och facebook, så såg jag ett inlägg som moderskeppet gjort om att de tipsade om man skulle ta en bild varje timme under en dag, bara för att det är skoj helt enkelt. Jag tyckte det lät lite käckt så jag anammade det. Får se hur många bilder det blir, jag tror inte att det blir en varje timme men några stycken ska jag väl mäkta med. Vem vet, resultatet av dagens klickande kanske hamnar på bloggen så småningom.

Men nu får det räcka för denna gång.

Ha det gott och ta hand om varandra.

Kram /Marie

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*