Storshopping

Igår var jag och storhandlade. Jag och Pär var i helgen och tittade på nya sängar och fick lite tips och priser med oss hem. Igår så var jag då iväg och gjorde slag i saken och beställde sängarna. Leverans om 4-6 veckor. Jag tycker att det är så svårt och ångestladdat att köpa sängar. Hur i hela friden ska man veta om kroppen kommer att trivas i just de sängar man väljer? Och det är ju inte precis så att man nästa vecka går och köper nya om man inte blev nöjd.

Men nu är det gjort iallafall, så om en dryg månad ska de bli levererade och monterade. De gamla sängarna kommer att transporteras till Ulvåsa och sängen vi har där hamnar nog på tippen.

Så här ser den ut, fast vi har beställt en vit.

Igår var det tennis som vanligt. Jag var trött och håglös och för min del gick träningen ganska dåligt, men hur dåligt det än går så tycker jag att det är riktigt kul, så det är bara att kämpa på.

Idag onsdag hade jag som vanligt frukostgäster. Gästerna är min tennistränare Patrik som har en håltimme innan det är dags för mig att träna med honom, och den svenske ynglingen Philip som är här för att spela och träna med klubbens förstalag.

Efter frukosten så var det då dags för min tennistimme. Min onsdagspartner hade förhinder idag, så det blev en privatlektion. Idag kände jag mig i mycket bättre form än i går så det var riktigt kul. Att jag dessutom inte fick ont i min fot idag gjorde ju inte saken sämre. Det är så konstigt det där. De allra flesta träningspassen så gör foten riktigt ont under ca 30 minuter, men ibland, som idag så gör den inte ont överhuvudtaget. Hur kan det komma sig? Det gäller att ta vara på de få tillfällena då man till 100% kan lägga energin på spelet istället för att lägga en stor del på att tänka på att foten gör så in i baljan ont.

Just nu har vi blå himmel och ett par plusgrader här i Kiel. Jag ska nog se till att komma ut i det fina vädret lite.

Ha det gott och ta hand om varandra.

Kram /Marie

Ps. Erika! Philip har lovat att ta ut dig i Kiels ganska skrala nattliv när du kommer hit. Ds

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*