Hemma igen

Efter att ha gått ut och in ungefär tusen gånger och lockat på pisen utan framgång så bad vi hyresvärdens son att öppna motorhuven på deras minibuss för att se om hon var där. Det verkade ju helt omöjligt eftersom det inte ska gå att komma in där och det inte finns något utrymme att gömma sig på. Men se, där satt hon, uppe på batteriet, helt i hoptryckt för att få plats. När vi öppnade huven kunde hon lyfta på huvudet, det fanns det inte plats till när huven var stängd. Jag misstänkte hela tiden att hon satt där, men det skulle ju inte vara möjligt, det fanns ju ingen plats. Anledningen till att hon inte har kommit ut kan helt enkelt vara att hon inte har kunnat ta sig därifrån. Det är ju en sak att hoppa upp där, en helt annan sak att vända sig och ta sig tillbaka samma väg.

När jag lyfte upp henne så var hon ganska darrig, men samtidigt tror jag att hon var ganska nöjd över att komma därifrån. Hon hade ju då suttit där i ca sju timmar. Jag bar henne uppför trappan, men när vi kom till andra våningen och hon såg dörren in i lägenheten slet hon sig lös och rusade fram till dörren för att komma in i lägenheten så fort som möjligt. Problemet är ju bara att vi bor på tredje våningen. Jag fortsatte upp och försökte få henne med mig. Men hon ville absolut in igenom dörren hon satt vid. Men till slut så smög hon sakta sakta upp till tredje våningen och blev väldigt nöjd när hon såg vår öppna dörr.  Nästa gång vi släpper ut henne så får vi nog göra det när hyresvärdens bil inte är hemma. Jag vill inte tänka på vad som kunnat hända om hon suttit där hon gjorde när de startade bilen.

Nåja, nu är hon hemma iallafall och jag är väldigt glad för det. Får se hur nästa försök går. Nu ligger hon och vilar i vår säng.

I morgon kommer jag att ha min tyskalektion hemma eftersom det ska komma lite mätavläsare och hantverkare hit på förmiddagen. Så det är ju toppen att läraren kan komma hit istället. Men innan hon kommer så ska jag ha hunnit gå till läkaren. Det är dags att ta lite prover och kolla mitt normalt höga kolesterolvärde. Jag förväntar mig inget annat än att det är högt som vanligt. Det är bara till att fortsätta knapra tabletter.

Ha det gott och ta hand om varandra.

Kram/Marie

 

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*