Sofia Arvidssons och mina strumpor

Som den äkta Hallänning jag är så läser jag ibland Hallandsposten på nätet. Häromdagen länkade de på förstasidan till Sofia Arvidssons blogg. Hon hade då precis vunnit en turnering i Memphis så jag tyckte  det kunde vara kul att gå in och läsa vad hon själv skrev om den saken. Gissa om jag blev förvånad när jag såg ett foto på ett par fötter med tennisstrumpor på. Det var exakt likadana strumpor som jag har. Först fattade jag inte grejen riktigt, var vad det för roligt med det? Hon skrev också att hon lyckats sätta rätt strumpa på rätt fot. Jaha, och? Men så såg jag, på strumporna fanns det ett litet L och ett litet R som visade vilken strumpa som skulle sitta på vilken fot. Det var ju lite kul, men det står inget R eller L på mina strumpor tänkte jag och tittade ner på mina fötter eftersom jag hade gjort mig redo för tennisspel. Och kan man tänka sig, jag hade också bokstäver på mina strumpor. Problemet var bara att på mina stod det R på båda strumporna. Ojojoj, så kan man ju inte ha det tänkte jag och gick genast och tog fram mitt andra par. Och mycket riktigt, på dem stod det ett fint litet L på båda två. Så det var ju bara att byta strumpa på vänsterfoten, för hur skulle det se ut om jag kom till tennisen med en högerstrumpa på vänsterfoten!! Märkligt att jag inte sett förut att det har varit bokstäver det där lilla orangea märket. Hade inte Arvidsson gjort mig uppmärksam på detta så hade jag nog, ve och fasa, gått till träningen med fel strumpor på fötterna fler gånger. Tänk vad man kan lära sig av att läsa bloggar :)

Nu när allt står rätt till så kan jag ju då stolt visa upp mina fötter med rätt strumpa på rätt fot. Håll tillgodo.

Ser ni längdskillnaden på vänster och höger fot? Då ska ni veta att innan min sena under högerfoten gick sönder så var vänsterfoten längre än högerfoten.

Jag måste också få visa en bild från frukostrestaurangen på hotellet i Winterberg. Det var när vi åt frukost på måndagen som det plötsligt var en annan dukning än vad det varit de andra dagarna. Det var dukat med kycklingtabletter. Är det inte lite väl tidigt att duka för påsken redan nu? Eller är kycklingar bara förknippat med vår för tyskarna och inte påsk? För mig kändes det iallafall som påskdukning och det kändes alldeles för tidigt.

Idag har jag tänkt att sitta och plugga i flera timmar. Får se hur det går med den stolta tanken. Det kommer ju en mixstafett kl 3 som man inte kan missa :)

Sist men inte minst så måste jag ju gratulera barnens kusin Ella som fyller år idag. Hipp hipp hurra, hurra, hurra, hurraaaa!!!

Ha det gott och ta hand om varandra.

Kram /Marie

 

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*