Till Sverige

Ja, nu är väskorna nästan färdigpackade, en sista omgång knäck är kokad nu på morgonen och nu återstår att få liv i Fredrik. Sen är vi snart redo att gå ombord på färjan till Oslo. Imorgon kl. 10 anländer vi Oslo och efter en fika med Pärs fd. klasskompis Robban så styr vi mot Svarttjärn och beräknar att komma dit under eftermiddagen i morgon. Lite livsmedelsinköp måste nog också göras på vägen antar jag.

Vi har alltså denna gången valt att  åka Color Line istället för Stenabåten. Den tar betydligt längre tid, men lite omväxling skadar ju aldrig.

CIMG4772

Annars så har veckan sett ut som den brukar förutom att Fredrik har varit här, vilket vi tycker är supermysigt förstås. Men tennisen har jag hunnit med både på tisdagen och onsdagen. Tyvärr missar jag ju Cardiotennisen ikväll, och känner jag mig rätt så kommer det inte bli någon som helst träning under julledigheten, så det kommer jag nog att få sota för när jag kommer tillbaka. Passar på att önska min tränare Patrik en riktigt God Jul och en riktigt skön semester i värmen.

Lite julklappsshopping har jag och Fredrik också hunnit med förstås. Vi var och trängdes med alla andra Kielbor igår och uträttade de sista ärendena Men jag kommer inte att bli förvånad om jag kommer på att jag missat något när vi väl kommit fram till Ulvo imorgon. Men det är inget att göra något åt i så fall, det får bli som det blir. Vad är en missad julklapp eller några glömda köttbullar att hetsa upp sig för? Mina tankar går som vanligt till Marita och Jan som saknar något helt annat än köttbullar på sitt julkalas. Igår var det ytterligare en tung årsdag för dem och man kan inte annat än att gråta lite i hjärtat. En extra hälsning skickar jag till Marita och Jan, jag tänker på er och alla andra som saknar någon när och kär. Kram på er alla.

Nu ska jag återgå till packningen och även se till att få upp Fredrik.

Om vi inte hörs mer innan jul så vill jag passa på att önska en riktigt

God Jul till er alla!

Ha det gott och ta väl hand om varandra.

Kram /Marie

  • december 22, 2011 - 5:29 e m

    Tove - Hejsan goa Marie,

    Så ledsen att jag missade dig när du hade vägarna hitåt. Men jag hoppas på att vi får möjlighet att träffas snart ändå. Tills dess önskar jag en riktigt trevlig jul i Sverige!

    Kramar,

    ToveReplyCancel

  • december 22, 2011 - 5:39 e m

    Marie - Tack för hälsningen Tove. Ja, vi får se till att det blir en träff nästa gång. Ha en go jul på er. Blir ni kvar i Taxas över helgerna? KramReplyCancel

  • december 24, 2011 - 11:40 f m

    Iris - God Jul! KramReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*