Stora Matchen! Årets viktigaste match!

Så har den då ägt rum. Stora Matchen!

31 spelare och en domare på plan samtidigt, inga problem. Konstigt att det inte var 31 personer som var tog ett dopp i sjön efteråt. Fuskade ni andra med en dusch eller gick in otvättade till maten? Yngst på planen var i år Oliver 4 år och äldst var Anders 64 år. En stor eloge till domare Linnea som skötte sitt uppdrag med den äran. Den oerhört spännande och välspelade matchen slutade oavgjort, 6-6. Tänk att inget vinnarlag ännu har korats efter 50 år.

I år var det Ragnar som stod för värdskapet. Bra jobbat Ragnar. Till och med vädret lyckades du styra så att vi inte blev allt för blöta under matchen. Under knytkalaset var vi sen på Herrgården och där fick vi ju alla gott om plats inomhus så då spelade regnet ingen roll. Vi tackar också alla övriga i Suttner/ Kierkegaardklanen för att vi fick komma och invadera ert hem. Vilket härligt sommarställe ni har.

Jag agerade fotograf i år också, allt för att komma undan fotbollsskorna. I år var det Erika och Pär som representerade familjen. Fredrik hade en ordentlig förkylning att skylla på.

Tyvärr så gjorde vädret att vi fick skippa den ett år gamla traditionen att spela tennismatch dagen efter fotbollen. Vi får fortsätta traditionen nästa år istället.

Vi ser redan fram emot att komma till Klara nästa år då det var hon som fick överta budkaveln.

Här nedan hittar ni årets skandalbilder. Klicka på första bilden så får ni upp den stor och sen kan ni bara bläddra vidare för att titta på alla bilder, om ni orkar, 188 bilder har jag lyckats få ner det till :) Som vanligt gäller att om ni som har något med matchen att göra vill ladda ner några bilder får ni göra det. Om ni publicerar de någonstans så vill jag att fotografens namn finns angivet. För övriga gäller vanliga upphovsrättslagar, bl.a. ingen publicering utan min tillåtelse.

Som en liten bonus får ni också njuta av skönsången av den obligatoriska sången innan matchstart. Lite synd att delar av publiken inte tog tillfället i akt att stilla njuta av vacker sång av proffssångarna Olle och Rudolf.

I dag sitter jag och Erika och kurar inne på Ulvåsa och tittar ut på regnet som bara öser ner. Fredrik och Pär har åkt till Göteborg. Fredrik ska åka till Frankrike en sväng och Pär kommer tillbaka till Ulvåsa imorgon.

Ha det gott och ta väl hand om varandra.
Kram / Marie

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*