Handboll och tennis

Det verkar gå bra med min fot så här långt. Jag ser fortfarande inte särkilt vacker ut just på min högra vrist. Men det är inget jag lider av så mycket. Det är bara när jag har strumpor som råkar ha , ja vad heter det egentligen? På ett par byxor heter det ju linningen, men vad heter det på ett par strumpor? Just nu står det helt still i skallen på mig. Nåväl, det är bara när jag råkar ha ”strumplinningen” på såret som det gör ont, och det är ju ganska lätt att undvika så det är inga större problem. Jag spelade tennis 4 timmar förra veckan och besökte gymmet ett par gånger, så helt overksam var jag inte även fast det känns som jag bara sitter och hänger i soffan för det mesta. Jag skulle nog behöva hitta ett jobb känns det som. Men vem tusan vill anställa någon som knappt kan säga goddag på tyska?

Lite lårträning, med betoning på lite :)

I fredags var jag med på Svenska klubbens årsmöte. En helt ny styrelse skulle utses och eftersom de inte har någon valberedning i klubben så fasade jag för att det skulle ta flera timmar att få fram nya styrelsemedlemmar. Men det gick förvånansvärt smidigt och lätt och nu finns det en helt ny styrelse som ska sätta igång och jobba. Verkar hoppfullt. Jag kan inte påstå att jag är så aktiv i klubben, men jag tycker att det är bra att den finns så jag vill gärna stödja den med mitt medlemskap.

I söndags var det dags för THW Kiels sista hemmamatch i CL-gruppspelet och vi var förstås på plats. Vi köpte ju ett paket med biljetter till alla fem gruppspelsmatcherna. De spelade mot gruppledarna och det gick riktigt hett till. En av våra favoriter, Niclas Ekberg kom inte in förrän en bit in på andra halvlek och väl inne på plan fick han en smäll i pannan som gjorde att han fick kraftigt blödande springa in i omklädningsrummet och tråcklas ihop med tre stygn. Men han hann med att vara med under slutminuterna i varje fall. Det var den enda svensken på plan för dagen. Marcus Ahlm var inte ens ombytt och Omeyer storspelade så Andreas Palicka fick sitta på bänken under hela matchen. Nåväl, det vann matchen och stämningen var hög som vanligt. Vi har nog förköpsrätt till biljetter till 8-delsfinalen, får se hur vi gör med det. Men det är ju alltid roligt att gå på handboll i Kiel så jag tror nog att vi utnyttjar det och köper biljetter.

Fullsatt som vanligt.

Igår morse åkte Pär till Houston, gissa om jag är avundsjuk på honom. Idag fyller han år så han får väl se till att fira sin födelsedag i Texas. Hade det varit jag så hade jag gått till Saltgrass och klämt i mig en härlig Rib-eye biff med friterad lök till. Men jag tror inte det är Pärs val nummer ett. Jag kan tänka mig att han sitter på hotellrummet och jobbar istället.

Nu ser jag mest fram emot att det ska bli vår och lite värme här. Jag är trött på vinterjacka och vantar nu. Jag hoppas verkligen att vi har tur med vädret när vi är på vårt tennis-camp på Mallorca. Inte för att jag tror att det är badväder, men man kan ju hoppas på tillräcklig värme för att spela tennis i t-shirt och kortbyxor utomhus och inte som det är här nu, där händerna skulle må bra av ett par vantar den första kvarten på onsdagsmorgonens träning i Fortsweghalle.

Jag fick ju lite tips om vad andra katter gillade för mat och jag har testat en av sakerna, nämligen päron. Det gick inte hem alls, saltkött däremot har jag inte provat, men jag skulle tro att hon äter det eftersom hon äter rökt skinka med god aptit. Något som hon däremot inte alls slickar i sig är vispad grädde. Nej, den ska vara rinnande så kan hon tänka sig att sörpla i sig lite, men absolut inte vispad.

Nu ska jag käka lite lunch och sen kanske det blir några avsnitt av bildbehandlingskursen.

Ha det gott och ta hand om varandra.

Kram /Marie

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*