Stora matchen i bilder

Idag provar jag en ny sak, får se hur det fungerar. Jag har lagt bilderna från Stora Matchen i ett album som ni kan bläddra igenom istället för att man ska sitta och skrolla ner genom ca 25 bilder.

Det var Fredrik den store och Eva som anordnade matchen i år. De hade valt att lägga den i Klässbol ett par mil utanför Arvika. Det var ett litet trevligt ställe som passade utmärkt för en sådan här tillställning, både vad det gällde fotbollsspel och efterföljande knytkalas.
Matchen slutade förstås oavgjort, årets resultat blev 2-2. Ska tilläggas också att detta var första året sedan jag kom med in i bilden som vi endast var 11 personer i varje lag. En del år har vi nästan varit 20 personer i varje lag på plan samtidigt. Då har det varit lite trångt :) Men i år så blev det alltså exakt två fulla manskap.
Det var som vanligt en mycket trevlig tillställning på alla sätt. Jag och Pär fick avklarat våra premiärbad för i år, det var ju en bedrift bara det :)
Nästa år är det Bosse som arrangerar matchen och vi ser redan fram emot den.

Tusen tack Eva och Fredrik för ett mycket trevligt arrangemang år 2013.

Eftersom inte Pär spelade i år p.g.a en muskelbristning så var det han som stod för det mesta fotograferandet.

Klicka på den första lilla bilden för att se den större, sedan kan man bläddra sig framåt. Tala gärna om hur ni tyckte att det fungerade med albumet.

Idag är Fredrik och Erika i Stockholm tillsammans med alla de andra fotbolls-EM volontärerna från alla värdstäderna. De ska tillsammans se finalen på Friends Arena. Det blir nog trevligt. Men ännu trevligare hade det förstås varit om Sverige spelat final :)

Ha det gott och ta väl hand om varandra.

Kram /Marie

  • juli 31, 2013 - 11:03 f m

    Anna Gustafsson - Nihao!
    Long time….men nu är jag tillbaka till min plats framför min dator ; )
    Alltid finfina bilder på din sida….
    Jag tycker det fungerade alldeles utmärkt med att bläddra i ditt fotoalbum.

    Jag njuter av ledighet och befinner mig just nu på Orust…. Ingen aning vad som händer med mig i höst- då jag flyttat ifrån Beijing, Har du tips om något jobb i Tyskland till mig ;)
    Kram kramReplyCancel

  • juli 31, 2013 - 11:07 e m

    Marie - Hej Anna,
    Låter spännande med en oviss höst. Hoppas att du är tillfreds med det och kan njuta av lite ledighet. Något jobb i Tyskland kan jag inte erbjuda. Men du är alltid välkommen att komma och hälsa på. Släng dig på Stena Line Göteborg-Kiel på kvällen så är du hos mig följande morgon. KramReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*