Ulvåsabalkong

Nu är balkongen färdigbyggd. Återstår lite jobb runt dörr och fönster. Målning av balkongen får efter rekommendationer vänta ett par år. Som jag sagt tidigare, balkongen försämrar utseendet på huset, men gör att vi nu kan använda rummet på övervåningen.

 

När vi kom till Ulvåsa för några veckor sedan så hade ju snickarna bytt ut det jättestora fönstret till en dörr och ett litet fönster. Det var ju precis vad vi ville så det var ju bra. Vad som inte var lika bra var att fönstret de tagit bort hade de ställt i rummet på övervåningen. Hur i hela friden skulle vi få ner det därifrån. Det enda sättet var att få ut det genom den nyinsatta balkongdörren. Men inget jag och Pär kunde fixa precis. Men när snickarna kommit så långt i bygget att det fanns ett balkonggolv så tog de tag i saken och baxade ner fönstret. Inte helt lätt, jag tror att de var ganska nervösa över att de skulle krascha det på vägen. Men det gick vägen och nu är det nere. 

Igår var det en riktigt lat dag. Regnet öste ner och jag satt i soffan och kollade OS i stort sett hela dagen. Idag skiner solen, fast det blåser och är lite kyligt. Ingen högsommarvärme precis.

Om någon timme  ska jag åka in till Bengtsfors och hämta Pär som har anlänt till Göteborg med Stenafärjan idag på morgonen. Just nu sitter han på tåget till Uddevalla för byte till buss där som ska ta honom till Bengsfors.

Ha det gott och ta hand om varandra.

Kram /Marie

 

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*