Såg och får

Det får bli en litet snabbt inlägg innan jag sticker iväg till vårdcentralen och medan jag fortfarande känner av effekten av alvedonen. Jag är nämligen sjuk igen. Jag kan inte minnas att jag varit sjuk så här ofta någon gång innan som jag varit sedan vi flyttat tillbaka till Sverige. Men så jobbar jag ju mycket på småbarnsavdelningar nu. Kanske en del av förklaringen ligger där. Just nu är det örat igen som bråkar. Förra veckans förkylning har satt sig i bihålorna och dessutom tror jag att jag har en ny trist böld i örat. Örat är helt igensvullet och svullnaden går ner under örat. Jag har ganska svårt att tugga just nu. Men det kanske man inte ska se som någon nackdel :)

Vårdcentralen hade slut på tider så det blir till att åka till jourcentralen när de öppnar. Ser en lång kväll i väntrummet framför mig. Nåja, bara jag blir bra snart så får jag väl stå ut med det.

Här i Göteborg har vi strålande väder för tillfället, så egentligen skulle man vara ute på långa promenader istället. Men det kommer väl fler tillfällen får vi hopppas.

Pär var ju och hjälpte broder Jan att bygga tak över sin nya sågverksbyggnad i helgen. Pär ville gärna att jag kom och fotograferade lite. Så det gjorde jag och här kommer lite bilder.

_MG_1284

Sågen på sitt nya ställe.

_MG_1276

_MG_1293

Gamla byggnaden

_MG_1296

_MG_1297

Plötsligt blev det invasion. Lena kom med fika och det ryktet spred sig tydligen.

_MG_1302

7 av 10 heter Leander. 8 av 11 om man räknar med mig bakom kameran.

_MG_1316

Sen ville Pär att jag skulle fotograferade tre snickarna när de härmade den välkända bilden från New York 1932. Men dessa herrar var inte så sugna på att sätta sig högst upp och dingla med benen, så det fick bli ett mellanting :)

_MG_1327

Tre av fem bröder Leander.

_MG_1328

Klas, Pär och Jan

_MG_1335 _MG_1340 _MG_1350 _MG_1355 _MG_1358

_MG_1360

Inte mycket kvar av Johans by :)

_MG_1363

På väg förbi ladan måste man ju kolla om det kommit några lamm.

_MG_1366

Japp, det hade det. Visst är de söta!

_MG_1373

Dessa väntar fortfarande på att bli mamma.

Nej, nu måste jag sticka iväg till vårdcentralen och ta en nummerlapp. Önska mig lycka till.

Ha det gott och ta väl hand om varandra.

Kram/Marie

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*