Nu åker jag snart och paniken är total som vanligt.

Ja, som ni alla vet så har jag så svårt för att organisera och packa inför en resa. För att nu ställa till det lite extra för mig så bokade jag in en Londonresa direkt före jag flyger till Island. Så nu ser mitt schema ut så här.

I morgon måndag tar jag tåget till Göteborg, en hotellövernattning där, flyger till London på tisdag förmiddag. Tisdag kväll är jag med på Opening Night View på Menier Gallery där min bild från skogen i Dalsland är med. På onsdag flyger jag tillbaka till Göteborg. Kommer till Landvetter på kvällen där jag möter Pär. Vi checkar in på Landvetter hotell för att kl 6.35 på torsdagen flyga till Island. På Island ska vi förstås hälsa på Erika. Den 6:e augusti åker Pär tillbaka till Sverige och jag åker vidare till Alaska och Katmai National park. Den 19 augusti är det tänkt att jag ska komma tillbaka till Göteborg för att flytta in i lägenheten den 22 augusti.

Så nu står jag här och ska packa för en kväll på utställning i London. En vecka på Island och en dryg vecka i tält i Alaska. Inte en helt lätt uppgift för mig vill jag lova.

Men men, det ska väl lösa sig.

Tänkte visa lite bilder från föregående resor till Alaska. Ja, det är alltså inte jag som varit där förut, utan EcoWatch som är arrangör av resan. Jag har fått lov av Christopher att använda bilderna på hans websida.

rqwreqw

Copyright EcoWatch. Så här ska jag sova i åtta nätter. Jag kan nog känna mig helt trygg här i ett av världens björnrikaste områden. Ni ser väl den kraftiga elstängslet runt tältlägret :)

Katmai nat park Alaska

Copyright: EcoWatch. Vet inte om jag vill komma riktigt så här nära de fina brunbjörnarna. Jag har hyrt ett stort och dyrt objektiv så jag kan tänka mig att hålla lite längre avstånd:)

Alaska-varg

Copyright: EcoWatch. Tydligen kan man stöta på varg också.

Resan går alltså till Katmai Nationalpark som ligger vid Hallo Bay. Vi flyger ett litet sjöflyg ifrån Homer ut till parken där vi kommer att vara ganska avskurna från omvärlden. Så nu gäller det att man har tillräckligt med batteri och minneskort med sig :)

Skärmavbild 2014-07-27 kl. 15.36.02

Jag hade tänkt att hinna med så mycket här på bloggen innan jag åkte iväg. Men det är bara att inse att tiden inte kommer att räcka till. Det får bli bilder från vår Norgeresa, höskörd på gammalt vis och Stora matchen en annan gång helt enkelt. Bjuder bara på ett litet smakprov här.

_MG_2026

I bergen strax söder om Geiranger.

_MG_3270

Stora matchen 2014. Ungdomen verkar lite trötta tycker jag :)

_MG_3941

Pärs kusin Anna-Lena använder gamla traditionella metoder i sitt lantbruk.

Nu ska vi snart åka med Pisen till Alsbyn där hon ska bo under tiden vi är iväg. Jag hoppas verkligen de kommer att trivas med varandra, Pisen och Gunhild. Ordentligt dåligt samvete får jag i varje fall över att lämna henne på ett för henne okänt ställe.

Nu måste jag återgå till packningen.

Ha det gott och ta väl hand om varandra.

Kram /Marie

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*