Nattsudd

En kväll drog jag Pär med mig ut för att fotografera fullmånen över Kielerförde. Jag har ingen koll på månens uppgång och nergång egentligen, men jag visste att det skulle vara fullmåne och jag visste ungefär vart jag skulle se den. Men klockan blev massor och ingen måne syntes till. Märkligt tyckte jag. Men så plötsligt var den uppe, då var klockan runt midnatt. Är det så att månen kommer upp senare på sommaren, eller? Jag har ingen aning :)

Det blev inte de fantastiska bilderna jag hade föreställt mig. Vi var båda lite väl trötta kl. halv ett på natten för att ha något tålamod. Sen missade jag när månen kom upp och stod lågt över Kielerförde. Men man lär sig alltid något på vägen. Och jag måste säga att industriområdet på andra sidan ser betydligt bättre ut på natten än på ljusan dag :)

_MG_9658

_MG_9677 _MG_9667 _MG_9666

_MG_9664

Restaurangen Louf som ligger nere vid Kielline. Ska ni äta där någongång så rekommenderar jag att ni tar en sallad med deras husdressing. Deras dressing är något alldeles extra.

För övrigt så är det en regnig dag i dag i Svarttjärn. Men jag klagar inte, för det har varit så torrt här och regnet behövs verkligen. Det betyder ju också att jag inte behöver ha så dåligt samvete när jag sitter inomhus och försöker blogga ifatt.

Ha det gott och ta väl hand om varandra

Kram /Marie

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*