På väg till Sydafrika

Japp, nu är jag in-checkad och klar i Hamburg och väntar på att få stiga på planet till London. Tack Patrik för att du skjutsade mig till bussen.

Jag är väldigt glad över att jag valde att ta bussen som gick en timme tidigare än den Pär rekommenderade. Pär brukar håna mig för att jag altid vill ha alldeles för mycket tid på mig. Men denna gången är jag glad att jag valde det tidiga alternativet då det var kaos på motorvägen och bussen redan innan avfärd var 10 minuter sen och ca 40 minuter sen vid ankomst. Då undvek ändå chauffören alla köer som de varnade om på radion genom att köra lite mindre vägar istället. Tack för det, annars hade jag nog inte varit i tid.

Nu är tanken att jag ska möta 3 av 4 av mitt resesällskap vid gaten i London. Ska bli lite spännande att se vad det är för folk.

Jag antar att det inte blir så mycket publicerat här under tiden jag är borta så jag slänger upp några bilder från helgen så länge. Jag fick telezoomobjektivet som jag hyrt inför resan i fredags. Så då ville jag förstås ut och testa det. Tänkte att jag kanske kunde fånga någon liten fågel eller så. Ja, jag vet att det kräver lite mer planering och tålamod att plåta fåglar men något skulle kanske fastna på bild. Huvudsaken var ju att jag fick träna lite på skjutzoomen.

IMG_9822

IMG_9835

Nej, det gick inte så bra att fånga fåglar på bild. Men de här satt ju stilla så de fastnade i varje fall :)

IMG_9837

IMG_9843

IMG_9849

Var lite lättare att fotografera fiskare.

IMG_9865

IMG_9867

Kolla, flygande fåglar :)

Nej nu ska jag dra mig mot gaten.

Ha det gott och ta väl hand om varandra.

Kram /Marie

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*