Tennismatchen

Vet inte om någon undrar hur det gick för mig på matchen i söndags. Hur som helst, jag berättar det även om ingen är intresserad. Det gick bra. Visserligen fick jag ganska ordentligt med pisk och hela matchen var som en stentuff träning för mig. Hon gjorde lite som hon ville med mig. Men oj vad skoj det var. Jag kände att jag gjorde mitt bästa och jag krigade så mycket jag kunde ända in till matchbollen var slagen. Detta var den absolut bästa spelaren jag spelat mot bortsett från de tränare jag har haft och det var väldigt lärorikt och nyttigt för mig. Framför allt så fick jag ju mig ett ordentligt fyspass i solen:) Slutresultatet blev nog 3-6, 2-6 tror jag, så hon nollade mig inte i varje fall.

Det gick inte att klaga på publikstödet :)

I dubbeln ställdes jag mot henne igen och resultatet var ganska givet. Men även det var en kul och trevlig match att spela. Jag åker hellre på ordentligt med stryk och känner att jag har gjort mitt bästa och haft kul på planen än förlorar knappt och känner att jag har spelat skitdåligt. Hela lagmatchen förlorade vi med 1-5. Bara till att ta nya tag på söndag :) Igår hade jag träning med Patrik på morgonen och på kvällen var det cardioträning, så jag ligger inte på latsidan precis. Men idag blir det nog ingen tennis skulle jag tro om jag inte kan locka med Pär ner till banan i kväll.

Jag har fortfarande inte fått något svar från Åmåls tennisklubb, så idag skrev jag till dem igen. Får se om det ger något resultat.

Annars så sitter jag mest och redigerar bilder och försöker få färdigt att Namibiainläggen. Snart är det färdigt:)

Igår var jag och Fredrik på Stena Line och gjorde lite ändringar i vår bokning. Vi tog bort Fredrik och la till en åttaårig pojke istället. Fredrik flyttade vi till Stig och Bosses bokning. Det gick förvånansvärt lätt och smidigt att göra så. Ibland går saker lättare än man tror. Fredrik åker till Sverige den 24:e och vi den 29:e. För Pär blir det bara en snabbvisit i Sverige innan han åker tillbaka hit till Kiel för att jobba. Men jag och Pisen stannar i Sverige i en dryg månad kan jag tro.

Ha det gott och ta väl hand om varandra.

Kram/Marie

 

 

 

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*