Namibia dag 5 del 2. Sesriem, Sossusvlei Lodge

Flygresan gick utmärkt och jag klarade av den utan att må illa. Jag begränsade mitt fotograferande ordentligt för att inte riskera att börja må dåligt. Men det gick alltså bra och vi landade utan problem i Sesriem där vi blev upphämtade av personal på Sossusvlei lodge som skulle bli vårt boende för två nätter.

Hör inte till vanligheterna att passagerarna får hjälpa till att för hand flytta på planet :)

Efter att ha bott på Wolwedans så ser man på sitt boende med lite andra ögon. Det var absolut inget fel på Sossusvlei lodge, men det kunde ju inte på något vis mäta sig med förra nattens boenden. Tänk vad fort man blir bortskämd.

Eftermiddagens uppdrag var att fotografera omgivningarna. Lydig som jag är så gick jag ut och försökte finna någon slags motivation till att fotografera. Det var inte helt lätt, jag var ganska sliten efter alla dessa tidiga mornar och sena nätter. Men som sagt, jag gick ut en kort stund och fick några bilder  med mig tillbaka.

Vår lodge.

Även här var omgivningarna vackra, problemet var bara att vi var lite för trötta för att riktigt se det.

Ett fågelbo i megaformat. Dessa stackars fåglar bygger och bygger på sitt bo och när det sedan regnar så blir boet blött och allldeles för tungt och ramlar ner. Bara till att börja om med byggandet.

Mitt krypin.

Kvällens middag bestod av buffé. Det fanns mycket att välja på men standarden var det lite si och så med. Efter maten var det återigen dags för samling och bildvisning. Innan dess gällde det att ha hunnit välja ut tre bilder som man ville visa. En inte helt lätt process för en som lider av svår beslutsångest:) Mest intressant är att titta på de andra deltagarnas bilder. Man får så mycket inspiration genom att se hur de andra fotograferar och bildbehandlar. Intressant att se hur samma motiv kan återges på helt skilda sätt.

Även denna kväll blev sen och som vanligt vaknade jag innan klockan ringde kl. 5.00. Men att man är trött glömmer man strax när man väl kommer iväg på nästa äventyr. Nästa dag var det bland annat Deadvlei som stod på programmet.

Ha det gott och ta väl hand om varandra.

Kram /Marie

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*