Tennismatch

Får sticka emellan med ett tennisinlägg mellan alla Namibiainlägg.

I söndags så var det äntligen dags för det som jag kallar min riktiga premiär i seriespelet i tennis. Jag spelade ju min första match redan för ett år sedan, men eftersom jag redan efter ett par game fick börja serva underifrån och sedan bara önskade att bollen inte skulle komma tillbaka varje gång jag slog på den så räknar jag inte riktigt den matchen. Efter den matchen, som jag givetvis förlorade fick jag lämna w.o till dubbelmatchen och kunde sen inte ens hålla i tandborsten på många veckor. Sen tog det 8 månader innan jag kunde börja träna igen.Jag gjorde några meningslösa försök till att börja innan men det slutade varje gång i ännu mer ont i armbågen. Men nu har jag alltså tränat sedan i slutet av december och i söndags var det dags för mig att spela min första seriematch. Som jag sagt förut så är jag av någon konstig anledning rankad etta i mitt lag vilket innebär att jag alltid får möta ettan i motståndarlaget. Jag trodde verkligen inte att det fanns någon chans för mig att vinna. Men tro det eller ej. Jag lyckades ta hem matchen med 6-3, 6-3 och sedan vann jag och Anne vår dubbelmatch också, så för mig var det en väldigt lyckad premiärhelg. Så nu kan jag slappna av lite. Oavsett hur det går i de kommande matcherna så har jag ändå vunnit i varje fall två matcher denna säsong. Totalt spelade laget 3-3 vilket vi är ganska nöjda med, nybörjare som vi är.

Erika har varit här i helgen vilket förstås har varit väldigt trevligt. Igår var hon och jag ute och cyklade och åkte båt lite härs och tvärs och vi hade turen att få lite sol på oss. Verkligen välbehövligt efter allt regnande som varit här i Kiel den senaste tiden.

Japp, detta var en liten snabbrapport. Nu ska jag återgå till att redigera bilder från Namibia och försöka att få till några nya inlägg snart. Men först ska jag iväg och spela tennis för andra gången idag. Nu är det dubbelspel som gäller. Det behöver vi verkligen träna på så det är bra. Jag hade tänkt att vara med på cardioträningen också ikväll. Får se hur det blir med det. Tre omgångar tennis på en dag kanske är lite överdrivet :)

Avslutar med en bild på en Oryx i Namibia.

Ha det gott och ta väl hand om varandra.

Kram /Marie

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*