Höst i parken

Igår var det underbart väder och jag passade på att ta kameran med mig ut i parken för att fotografera lite. Parken är ju förstås den samma som förra året så bilderna är väl ganska snarlika från de som jag la här för ca ett år sedan. Men det får man ta. Det är ju så vackert i parken just nu.

Här kommer ett litet urval av alla bilder jag tog.

Vid en av ingångarna till parken ligger ett av Kiels finaste hotell.

Jag tyckte det var dags att lämna parken när en hel förskolegrupp med massor av glada barn kom dit :) Efter parken blev det en sväng ner till Förde.  Som vanligt var där många som strosade längs vattnet och en och annan löpare som hastade förbi.

Seebad/Seebar har stäng för säsongen.

Båtplatserna gapar tomma.

Jag gick också förbi tennisklubben där näten nu är nedtagna. Det blev inte många timmar där för mig denna utomhussäsong. Jag som sett fram emot att spela en massa tennis. Får hoppas på att min nya läkare som jag gick till idag kan komma med några smarta ideer så att jag snart kan spela igen. Det var min massör som skickade mig till honom. Jag har gjort alla mina ordinerade omgångar med massören men han är inte nöjd över resultatet. Detta är inte normalt var beskedet jag fick av honom senaste gången jag var där. Idag blev det således både röntgen och akupunktur hos den nya läkaren. Det är bara att hoppas.

En tennisplats i höstskrud.

Sen kanske jag ska erkänna att jag inte alls har julpyntat. Det är i Bordershopen i Puttgarden som dessa tjusiga ölgranar står uppställd. Jag var där för första gången i söndags. Där fanns en del att välja på kan man lugnt påstå. Undrar om de använder ölen till någon kommande personalfest? För sälja den kan de ju inte göra efter att ha brutit förpackningen vad jag förstår.

Ölgranen gör sig bättre i Bordershopen än hemma i mitt vardagsrum :)

I kväll kommer Pär hem och i morgon kväll ska vi kolla handboll i Sparkasse arena. Får hoppas att THW sköter sig bättre  i returmötet mot Celje än vad de gjorde på bortaplan.

Ha det gott och ta hand om varandra.

Kram /Marie

  • november 21, 2012 - 10:23 e m

    Ditte - Jättefina höstbilder! Så vackert!
    Kramar!ReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*