Skogspromenad i Svarttjärn och TENNIS

Idag var jag tillbaka hos läkaren. Han gav mig tillåtelse att spela tennis. Men givetvis inte för mycket. Lite svårt att veta vad för mycket är, men en sak är säker i varje fall, jag väntar med att försöka serva ett tag till. Han sa också till mig att sport är ok men inte hushållsarbete. En väldigt sympatisk läkare den där tycker jag. Nej, men det han menade var att jag skulle akta mig för att göra arbeten med händerna över huvudet, te.x putsa förutser och också akta mig för vridrörelser, så som man gör när man vrider ur en trasa. Läkaren hade också tittat på provesultatet av blodprovet han tog på mig förra veckan. Att jag har för högt kolesterol vet jag ju sen innan, men det sjunker sakta men säkert och är inte katastrof längre, men tabletterna får jag fortsätta att ta. Alla andra resultat var han supernöjd med. Jag hade te.x levervärde som en artonåring. Han menade det verkligen positivt, men ibland kan man ju undra om en del artonåringars levervärde är så jättebra. Men mina var bra och jag såg dessutom tio år yngre ut än vad pappren visade. Undrar vad han hade ätit till frukost idag. :) Nu hoppas jag verkligen att jag inte behöver komma på återbesök förrän om tre månader då det är dags att fylla på medicinen.

Snart ska jag iväg på lunch med en av mina tennisvänner, sen ska jag se om jag inte kan få med Fredrik ut på tennisplanen så att jag får testa armen lite.

Annars så har det inte hänt så mycket här. Fredrik kom hit i går kväll på utsatt tid.  Nu gäller det att försöka få honom lite aktiverad bara.

När vi var i Svarttjärn så var vi någon sväng nere vid Bärsjön, där Pär äger en halv ö. Givetvis var kameran med.

 Bärsjön

 

Halva ön är vår :) Kanske vi någon gång borde paddla bort till den och undersöka den lite närmre.

 

Gott om blåbärsris finns det i den här skogen. I år dock inte jättemycket blåbär, men helt ok för vårt behov.

  Kolla, ett hästhuvud mitt i skogen!

 

När vi kom tillbaka till hem så låg Svarttjärn insvept i dimma. Lite svårt att fånga på bild men det var verkligen vackert och rofyllt.


Men nu är vi som sagt tillbaka i Kiel och här blir det inte så många skogspromenader. Det blir desto fler cykelturer och stadspromenader. Men det är helt ok det också.

Ha det gott och ta hand om varandra.

Kram /Marie

  • augusti 21, 2012 - 2:59 e m

    Ewa Noren on Facebook - Sympatisk lakare du har :-) Och vilka fina bilder! Man langtar till Dalsland!ReplyCancel

  • augusti 21, 2012 - 4:14 e m

    Pernilla Berkenstam on Facebook - Vilka fantastiska bilder!ReplyCancel

  • augusti 21, 2012 - 8:18 e m

    Christina Öhrby Lindahl on Facebook - Gillar din läkare! Han förstår vad som är bra eller dåligt för oss ”tjejer” :-)ReplyCancel

  • augusti 22, 2012 - 5:37 e m

    Iris - Underbara bilder! Ta väl hand om dig!ReplyCancel

  • augusti 23, 2012 - 12:55 e m

    Ditte - Skönt att höra att du i princip är som ”ny”. Men bli inte övermodig på tennisbanan, säkert lätt hänt…
    Underbara bilder från Dalsland!
    Kram!ReplyCancel

  • augusti 28, 2012 - 12:55 e m

    Anna Gustafsson - Wow, vilka vackra bilder….
    Det var ett tag sedan jag var inne på din sida men jag ska bättra mig nu när vardagen kommit efter några veckors sommarlov : )
    Lycka till med armbågen…..
    Kul det låter m fotmässa…
    Kram från BeijingReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*