Vardag igen

Ja, nu har vi vardag här igen. Längs Kiellinie syns inte många spår av förra veckans händelser.

Svårt att tro att dessa två foton är från samma ställe

För mig har det varit en ganska lugn vecka då tyskan har varit inställd. Jag har bara haft mina möten med sadisten Kloose inbokat två gånger. I tisdags var det riktigt riktigt plågsamt. Jag hade ju väldigt ont redan innan jag kom dit och vart han än tog i armen så var det smärtsamt. Men jag tror att det hjälper så då får man stå ut. Idag var det betydligt lättare. Jag hade inte alls lika ont och därmed blev behandlingen lite behagligare.

Vad det gäller katten så verkar hon ha klarat det senaste slagsmålet ganska bra. Hon var lite låg under fredagen med svullet öga och svullen svans. Men redan under lördagen hade hon piggat på sig och nu är det full fart på henne igen. Skönt att slippa göra ytterligare ett besök hos veterinären. Men vad det gäller utevistelse är vi tillbaka på ruta ett igen. Hon sitter vid dörren och vill gärna gå ut. När man öppnar dörren åt henne så springer hon ner för trappan. Men sen tar det stopp. Hon vägrar gå ut. Hon sitter i dörröppningen ett tag och sedan springer hon kvickt upp till vår lägenhet igen. Det är klart att man är lite rädd när det finns så många elaka katter där ute.

I helgen och veckan som kommer har vi inget speciellt inbokat. Nästa helg åker Pär till Houston och åker sedan direkt till Göteborg därifrån. Meningen är att jag och Fredrik ska möta upp honom där. Frågan är bara hur vi tar oss dit. Stena kan vi inte åka eftersom djurhytterna är slutsålda. får se om det blir till att köra hela vägen eller eventuellt TT-line över dagen.

Erika har nu åter installerat sig i Paris. Denna sommar blir det dock endast fem veckors jobb innan hon återvänder till Halmstad. Tydligen var det väldigt många av hennes gamla arbetskamrater som fanns på plats så allt känns väldigt bra för henne.

Efter nattens och förmiddagens åskoväder och skyfall så anar man lite sol. Kanske dags att passa på att ta sig ut en sväng.

Ha det got och ta hand om varandra.

Kram /Marie

  • juli 4, 2012 - 9:52 e m

    Elisabeth i Åhus - Har äntligen fått mitt internet! Har läst och tittat på din blogg och njuter av det jag ser. Så fantastiska bilder, är helt stum, oj vad jag vill till Kiel! Ska ni till Sverige nu? Vi måste hålla kontakten vid liv, eller hur?
    Är hemma i svedala nu och njuter av nära och kära, vårt hem i Åhus, frisk luft, bilkörning, en tjock grillad med mos, ogräsuppdragning (Njuter?), ljuset (Det blir ju aldrig mörkt!), haha, m.m.
    Ha en fortsatt fin vecka!
    Åhuskramizar från
    ElisabethReplyCancel

  • juli 5, 2012 - 12:11 e m

    Marie Leander - Tack snälla Elisabeth för de snälla orden.
    Såklart ska vi hålla kontakten vid liv. Jag väntar fortfarande på din blogg. Nu när du har fått ditt internet har du väl inget att skylla på :)
    Förstår att du tycker att det är gott att komma hem till ditt fina hem i vackra Åhus.

    Kiel är fint, men inte särskilt spännande. Det är ju inte Kieler Woche här varje vecka precis. Men du/ni är välkomna när ni vill.

    Vi åker till Sverige på onsdag. Pär kommer att vara här i Kiel en del mellan varven, men jag stannar nog i Sverige ca en månad.
    Ha det gott.
    Kram
    /MarieReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*