4 av 5

Vilken otroligt tur vi har med vädret under våra två veckor här i Sverige. Igår och idag har det varit klarblå himmel och drygt 27 grader i skuggan. Och innan dess har vi haft mer än 20 grader alla dagarna utom de två första tror jag. Nu ser det ut som det kommer in lite moln. Kan nog vara ett värmeåskväder på gång.

Mellan onsdag och torsdag gästade Ruben oss och igår kom Bosse hit och sov över tills idag. Igår hann Pär, Fredrik och Bosse med en paddeltur på Solsjön innan det var dags att gå bort till Slätta för lite grillning.

Solsjön lever upp till sitt namn denna dag.

Bosse gör sig redo för att ge sig ut i kajaken

Fredrik står på en ö och spanar in Fiskjusarna på en annan ö.

På kvällen gick vi alltså bort till Slätta och grillade. 4 av 5 bröder samlades runt grillen.

Bo, Klas, Pär och Jan. Det är bara Stig som saknas.

Resten av gänget fick också vara med på bild. De som inte fastnade på bild var Fredrik och kusin Åsa.

Barnens kusin Lisa, Farfar Ruben, Klas sambo Lena, jag och Jans fru Stina.

Idag har Bosse och Pär jobbat lite i hettan. land annat har de lastat ett släp full med skräp och sågat bort ytterligare en del grenar. Nu har Bosse åkt tillbaka till kusten och Pär är ute och svettas tillsammans med grästrimmern.

Just i skrivande stund skulle jag suttit i en bil på väg till Dresden för att spela tyska mästerskapen i innebandy (liten plan). Men pga. min tennisarm blev det ju inget med det. Riktigt tråkigt tycker jag, men samtidigt så var det nog bäst så här eftersom jag fortfarande känner mig ur form av förkylningen. Och visst är det ganska gott att kunna stanna kvar här i lugn och ro också. Men det hade varit intressant att få vara med och spela ett mästerskap. Det är ju inte varje dag man blir tillfrågad precis :) Men som sagt, jag har det ganska bra här och njuter av sol och värme, så det går ingen större nöd på mig. I eftermiddag tänkte jag försöka att genom tv:n ge mitt stöd till  Sofia Arvidsson så att hon kan vinna sin semifinal i Bryssel. Jag som gammal Halmstadbo måste ju hålla på Sofia från Kärleken:)

Tills nästa gång,

ha det gott och ta hand om varandra.

Kram /Marie

  • maj 28, 2012 - 8:10 f m

    Elisabeth i Beijing - Fantasiska bilder från er vistelse i Sverige! Kan tänka mig att batterierna blir fulladdade och att din arm läker snabbt i denna härliga miljö!
    Idag är min mage och jag inte överens så det fick bli en dag hemma från jobbet. Sånt är livet!
    Annars är allt toppen, fast varmt så det räcker och blir över!
    Två veckor kvar till skolavslutningen! Oj, vad tiden rinner iväg! Både på gott och ont, för snart kan jag njuta av den svenska sommaren, jag också!
    Ha en fortsatt fin vecka!
    Beijingkramizar från
    ElisabethReplyCancel

  • maj 30, 2012 - 11:45 f m

    Ditte - Trist att din armbåge fortfarande är till besvär, men hoppas att det går framåt i alla fall.
    Synd med mästerskapen!
    I övrigt ser du/ni ut att ha det bara bra och jag förstår att ni njuter av den svenska försommaren.
    Ha det fortsatt bra!
    Kramar!ReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*