Patrik Sjöberg gav mig näsblod

Kan man drömma sig till näsblod? Ja, jag lyckades alldeles uppenbart med det. Ni som känner mig lite bättre vet att jag med ojämna mellanrum kan få näsblod. Ofta är det när jag är förkyld, men ibland kan det bara börja blöda utan att jag själv ser någon anledning till det. Ibland bara droppar det ett par minuter och ibland nästan rinner det och håller på i evigheter (känns det som iallafall). Som tur är har det blivit längre mellan de forsande blodflödet på senare år.

Nu till drömmen, det var i nu i helgen när vi var i Winterberg. Då drömde jag att jag helt lugnt och avslappnat satt och läste i en bok när min son Fredrik kom rusande och var ganska upprörd. -Va, sitter du här i godan ro och läser!!!! Här ser ju ut som ett bombnedslag och alldeles strax kommer ju Patrik Sjöberg och dom hit!!! Ojoj, jag hade helt glömt att Patrik Sjöberg och dom skulle komma hem till mig. Så det var bara att slänga undan boken och börja städa för glatta livet. Efter ett tag var jag så stressad att jag kände att näsan började rinna och när jag tog handen under näsan så såg jag att det inte var snuva utan näsblod. Just då vaknade jag och kunde bara konstatera att jag blödde näsblod. Det blev en rusning in på toaletten. Väl där kunde jag konstatera att det var en av lätta omgångarna näsblod. Så jag kunde strax gå tillbaka till sängen och försöka somna om. Men innan jag somnade funderade jag dels på detta fenomoen att jag lyckades känna mig så stressad i drömmen att jag fick näsblod på riktigt och dels funderade jag på varför i hela friden Patrik Sjöberg skulle komma hem till mig och så klart undrade jag väldigt mycket över vilka ”dom” var. Men det lär jag aldrig få reda på :)

En rapport om vår resa till Winterberg kommer senare. Men nu måste jag hoppa in i duschen efter dagens tennisträning.

Ha det gott och ta hand om varandra

Kram /Marie

  • februari 28, 2012 - 3:21 e m

    Tove - Ojoj. Det är nästan läge att ringa Aftonbladet. Eller TMZ. Nä, Aftonbladet blir nog bäst. =)

    Galet vad man kan drömma.

    ToveReplyCancel

  • februari 28, 2012 - 4:58 e m

    Bea - Underbar dröm! Kul att du lyckades minnas den. Mina bleknar i allmänhet så fort efter att jag vaknat. Hälsa Patrik om han kommer tillbaka!ReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*