Tennis- och kattblogg!

Ja, jag får nog snart publicera min blogg som en tennis- och kattblogg, för det är ju det enda den verkar handla om just nu. Och även i detta inlägg blir det en del av båda förstås.

Just nu sitter jag i soffan och slötittar på Australian open samtidigt som jag bloggar. Jag känner mig helt slut i kroppen för tillfället plus att jag hade en riktigt dålig natt. Det blev nog högst två timmars orolig sömn, då känner man sig inte helt på tå dagen efter. Cardion igår var egentligen inte så superjobbig, men jag känner mig riktigt sliten just nu, så jag blev väldigt trött på slutet. I kväll ska jag spela timme nr 9 sedan i lördags, femte dagen i rad. Det låter väl inte så mycket för en normaltränad person, men jag anser mig fortfarande inte i särskilt god form så för mig känns det.

Anledningen till att jag ska spela ikväll är den att Sabine har tid i hallen mellan 21-22, men hon åker på skidsemester idag och erbjöd mig att spela på hennes tid. Det tackade jag gärna ja till och såg fram emot att få spela med Pär för första gången på länge. Tyvärr så sträckte han baksidan av låret i slutet av cardion igår så det blir inget av det. Så istället ska jag spela med Katja, vilket också är kul eftersom vi inte har haft tillfälle att spela med varandra sedan utomhussäsongen tog slut. Kanske det också blir en drink efteråt, vem vet.

Idag är det precis som utlovat snö här i Kiel. Inte särkilt mycket, men i alla fall så att det är vitt där ute.

Tur att det kommer en snöröjare och tar bort all den snön som hunnit komma på vår uppfart.

 Hur tar då vår lilla prinsessa från Texas detta med snö?

Jo, så här..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hon tog alltså efter en viss tvekan ett steg ut på balkongen. Men när hon kände snön under tassen så backade hon genast in igen och satte sig i dörröppningen en stund och begrundade läget. Sen tassade hon tillbaka till favoritfåtöljen och la sig.

En vana som hon har tagit med sig från Houston är att inte dricka vattnet som vi häller upp i hennes vattenskål. Vattnet i toastolen smakar tydligen mycket bättre.
Det var inte bara Lillpisen som tyckte att det var kallt ute idag. Den här lilla fågeln såg också ut att frysa tycker jag.
Nu ska jag ta och rycka upp mig lite tror jag. Lite lunch och sedan ska jag försöka göra något vettigt. Lite skriptspråk kanske.
Ha det gott och ta hand om varandra.
Kram/ Marie
  • januari 27, 2012 - 7:54 e m

    Christina Öhrby Lindahl on Facebook - Lilla Pisen då…det var läskigt! Hon är så vansinnigt lik vår Killen förutom att Killen gick ut i alla väder. Jag njuter av att se dina kattbilder och läsa om katten :-)ReplyCancel

  • januari 29, 2012 - 4:46 e m

    Ewa Noren on Facebook - Åhhh, vilka fina bilder på kissen! Och vilken klok liten katt som vet att stanna inne när det är snö & kallt…ReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*