Lunchdate

Nu är jag nyss hemkommen från en supertrevlig lunchdate med Anna och Kathryn. Tusen tack för att ni tog er tid att träffa mig. Och äntligen så kände jag igen novembervädret här. Det har ju varit kallt och regnigt här i helgen. Men idag har det varit varmt och skönt och vi satt ute och åt vår lunch. Vid sådana här tillfällen undrar man om man är riktigt klok som bor i kalla och mörka Tyskland under november och december.
CIMG4665

Innan lunchen var jag iväg till Tennis Express och köpte mig en t-shirt och tennisstrumpor. Sen snabbt iväg till Petco för att fylla på kattmatsförrådet. Varför i hela friden då kanske ni tänker. Jo, av den enkla anledningen att den sorten som vi brukar ge Lillpisen kostar här en bråkdel av priset i Sverige, och i Tyskland har jag inte ens sett att de har det märket. Så det är lika bra att passa på att handla när jag är här.

I kväll när Pär kommer från jobbet blir det väl ytterligare en runda i Apple Store kan jag tänka mig, om det inte är så att de har ringt honom under dagen och gett några andra besked. Men det ska iallafall bli spännande att höra vad de kommit fram till i frågan.

Mycket mer finns inte att rapportera från dagen.

Ha det gott och ta hand om varandra.
Kram /Marie

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*