Vilken skrällseger!

Detta trodde jag aldrig. Att jag någon gång skulle få en medalj med ett tennisrack på. Jag har fått en del andra medaljer genom åren, bland annat i friidrott och innebandy. Men aldrig någon i tennis. I och för sig har jag aldrig deltagit i någon tennisturnering före igår så då är det ju svårt att vinna någon medalj också:)

Men igår så var jag alltså med i handicap-turneringen som vår tennisklubb ordnade. Jag skrev upp mig förra veckan och jag hade ingen aning om vem min partner skulle bli och jag hade ingen aning om vad det innebar att spela med handicap eller vad jag hade för handicap. Men när jag kom till banan igår visade det sig att jag skulle spela med Katja. Det kändes väldigt bra eftersom vi har spelat mot varandra på träningen några gånger. Vi var uppdelade i två olika grupper och jag och Katja tillhörde den mindre bra gruppen som innehöll 12 lag tror jag. Vi spelade tre matcher i gruppspelet och till min stora förvåning vann vi alla tre matcherna, och det ganska övertygande också. När vi var klara med den tredje matchen så trodde vi att vi var klara för dagen, men det visade sig att vi skulle spela final. Så det var bara till att ställa om och gå ner på banan igen. Både Katja och jag var väl lika chockade över att plötsligt stå i en final i vår första turnering någonsin. Och tro det eller ej, finalen gick lysande och vi vann med 10-3.

Som det kan gå! Jag ska nog inte spela fler turneringar, för nu kan det ju bara gå sämre och det vill man ju inte:) Eller, jo, kanske ändå att jag spelar igen någon gång, det var väldigt skoj och det hade jag tyckt även utan vinst så jag spelar nog igen. Men man får säga att det var en högst oväntad seger i min första turnering någonsin.

CIMG4399

Turnering efterföljdes av prisutdelning och middag. En trevlig kväll i klubbhuset blev det.

Segrarna i den bättre gruppen och jag och min partner Katja med våra medaljer och våra priser från IKEA.

CIMG4396

Tävlingsledare Patrik från Borås.

CIMG4394

Det ser inte så vackert ut, men det är ju inte det som räknas som tur är.

CIMG4389

Nu ska jag och Pär ta cyklarna med på färjan över till andra sidan fjorden. Idag äntligen så är det strålande väder. Det har vi verkligen längtat efter.

Ha det gott och ta hand om varandra.

Kram /Marie

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*