Ytterligare en regnig dag på Ulvåsa

Regnet det bara fortsätter här på Ulvåsa. Jag trodde att det skulle vara fint väder idag och hade hoppats på att komma iväg till golfbanan. Men så hängiven är jag inte ännu att jag måste dit fast det är pissvått ute. Men jag börjar bli lite stressad över dessa rundor jag måste spela och få godkänt resultat på innan jag åker härifrån.

Pär och Fredrik begav sig ut i regnet igår och gjorde rent hängrännorna. Det var ganska välbehövligt. Vi omringas ju av massor av träd här, så hängrännorna fylls ganska snabbt av löv och barr.

IMG_4843

Jag satt inne i soffan och kollade in Nordea Masters istället.

På eftermiddagen var vi bjudna hem till Gunhild på middag. Gott och trevligt såklart.

Idag har jag tittat på vilken litteratur jag behöver till mina kommande distansstudier. Plötsligt kom jag nämligen på att det nog var dags att beställa dem om jag skulle kunna få dem i tid innan vi åker till Kiel. Men det visade sig redan vara försent för att garanterat få dem levererade i tid. Så det var bara att bita i det sura äpplet och beställa dem till vår tyska adress istället, med en merkostnad på några hundralappar. Men men, studierna är ju gratis så då får man väl ta den smällen.

Givetvis deltog vi i den tysta minuten kl. 12 idag. Även snickar-Stig gjorde oss sällskap.

I kväll ska vi hälsa på Pärs kusin Anna-Lena och på onsdag kommer våra svenska Texasvänner som nu bor i Västerås på besök. Det ser jag fram emot.

Nu ska jag se om jag hittar något att laga till lunch åt mig. Eftersom Pär tydligen skulle steka blodpudding till lunch så får jag ju se om jag kan hitta på något annat till mig. Usch för blodpudding.

Ha det gott och ta hand om varandra,

Kram /Marie

  • juli 25, 2011 - 2:09 e m

    Sussanne Togelid on Facebook - Blodpudding som e så gott!ReplyCancel

  • juli 27, 2011 - 11:58 f m

    Elisabeth i Åhus - Gör ett nytt försök igen. Har kommenterat ett antal gånger utan resultat! Vet inte vad som hänt med din blogg, haha! Kommer inte ihåg vad jag har skrivit tidigare men vill gärna påpeka att ert hus ser fräckt ut och tavlorna blev ju jättefina. Jag hoppas att det har slutat regna på dig! Igår var jag på årets traditionella Skånerunda med ett gäng väninnor! Lyckat som vanligt och solen sken på oss hela dagen! Toppen! Bröllopet blev sååå underbart minnesvärt och otroligt trevligt! Vilket fantastiskt vackert brudpar, som nu befinner sig i Malaysia i 3 veckor! Oj, oj, oj! Solen lyser i Skåne, härligt! Njut av Sverige & den svenska sommaren! Åhuskramizar från ElisabethReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*