Nätinlägg och vattenbrist

I ett försök att hålla igång den här bloggen kommer här ett inlägg med bilder från en fin morgon bland spindelnäten. 

Förra veckan var det ett par väldigt fina morgnar. Jag har för det mesta väldigt svårt att ta mig ur sängen på morgonen. Men ibland sker det oväntade :) Jag begav mig ut innan jag käkat frukost för att bara knäppa av några bilder på alla spindelnät. Men såklart fastnade jag där ute. Det fanns så mycket spindelnät så att det nästan var svårt att välja vilket man skulle försöka sig på att fotografera. Ibland kan det bli för mycket av det goda. 

Jag hoppas att det kommer några fler tillfällen denna höst så att jag får träna lite mer. Det är inte så lätt att få till det. Och då ska jag nog äta frukost innan jag går ut. För det är inte att rekommendera att fotografera makro när man är tom på energi :)

Där nere i dimman ligger Svarttjärnet. Nästa gång får jag nog gå ner dit.

Efter denna fina morgon har det bara varit regn och grått varje morgon. Så då har jag med gott samvete kunnat ligga kvar i sängen. 

På tal om regn. Det har ju varit en extrem torr sommar här i Dalsland i år. Många vattendrag har varit torra. Men nu tycker jag att det har regnat mycket den senaste tiden. Men tydligen inte tillräckligt. Jag och Pär var nere vid bäcken vid Bärsjön igår. Där det förut har forsat fram vatten sipprade det bara lite. 

I den här delen av bäcken har jag aldrig varit förut. Normalt är det för djupt att gå i med mina vadarbyxor. Men igår var det inga problem med djupet. Bara den gyttjiga bottnen.

Nu ska jag köra till Åmål och föröka spela lite tennis. Jag har gått med i Åmåls tennisklubb och är med i en träningsgrupp på måndagar. Idag är det andra passet för min del. Men i lördags bar jag och Pär upp en jättetung och otymplig byrå i vår spiraltrappa. Det var inte så bra för min rygg. Så nu får vi se hur det går att spela tennis. Den första utmaningen blir att sitta i bilen så länge som det tar att köra till Åmål. Sen får vi se hur det går på planen. 

Ha det gott och ta väl hand om varandra.

Kram /Marie 

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*