Förändringar på gång

Nu blir det lite förändringar för oss vad det gäller bostadsort. Eftersom ingen av oss har något heltidsarbete i Göteborg för tillfället så har vi beslutat oss för att flytta till Svarttjärn. Det är skitläskigt om du frågar mig. Kommer jag att bli tokig där ute på landet? Jo men visst, vi har haft stället där i över 20 år så man borde ju veta vad det innebär. Men det är skillnad på att bo där permanent och bara vara där på “semester”. Hädanefter blir det ju semester när man åker därifrån och inte när man kommer dit. 

Det går ju an att vara där när det ser ut så här…

…eller så här…
…eller så här…

…men när det ser ut så här då? Hur blir det då?

Inga fler latmiddagar på Tullen, inga fler akutinköp på Coop, ingen mer tennis på Ullevi. Ja listan kan göras lång. Hur ska detta gå? Men jag vet i varje fall tre stycken som kommer att tycka att det är toppen. Det är Pär, Pixel och Zoom. 

Men jag tror nog att det kommer att gå bra. Erika ska bo i vår lägenhet så det finns chans att ångra sig. Och jag kommer att ha kvar lite uppdrag i Göteborg. Alla uppdrag kan man göra från Svarttjärn, men det är alltid bra att visa sig på plats ibland så det kommer att bli en hel del resor till Göteborg. Då är det bra att ha kvar en säng på Vestagatan :)

Så nu har vi börjat greja här hemma inför flytten. En del småsaker har redan fått åka till Svarttjärn och en del saker i Svarttjärn har fått åka till Göteborg :) Men flyttlasset går väl någon gång i slutet av juni eller början av juli. 

Så nu kanske det är dags att uppdatera bildtexten på bilden i huvudet på bloggen. Det var ju tre år sedan en Svenska i Kiel stämde. Nu får det väl stå en hallänning i Dalsland istället kanske.

Ha det gott och ta väl hand om varandra. 

Kram /Marie

 • June 9, 2017 - 1:35 am

  Marita - Hej Marie
  Jag är på kortsemester i Houston, Cypress
  Tänk det är 8,5 år sen vi sågs

  Ditt semesterställe är ju helt underbart
  Tänk att nästan alltid ha semester och bar vid behov åka ut till verkligheten
  Du får det säkert underbart
  Du kommer säkerligen att sväva it även i fortsättningen

  Själv åket jag tillbaka till förskolorna i Älmhults kommun nästa vecka

  Kram MaritaReplyCancel

  • June 9, 2017 - 3:39 pm

   Marie - Hej Marita,
   Ja, jag har sett att du är tillbaka i Houston, Vad härligt Jag har längtan till Texas ibland.
   8,5 år sedan!!! Kan det vara möjligt? Oj vad tiden går.
   Jo det kommer nog att bli bra i Dalsland också, det gäller bara att hitta lite uppdrag så man får lite inkomst och sysselsättning. Jag tänker så ofta på dig och följer dg ständigt på Facebook. Kram på dig och fortsätt njut av Texas. /MarieReplyCancel

 • June 12, 2017 - 8:28 am

  Sussanne - Kommer å gå hur bra som helst!
  Jag e avundsjuk!!ReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*